Parkmanagement nieuwe stijl
Terug naar het overzicht

Parkmanagement nieuwe stijl

Is het gras groener bij ons?

Alex Limburg, directeur en ontwikkelaar van het concept, introduceert de andere manier van werken van Park concepts®.

Hoezo 'nieuwe stijl'?
Alex: "We zijn een full service concept voor werklocaties, die met de keuze voor Park concepts® onderscheidend worden, hun aantrekkingskracht behouden en dus duurzaam op niveau worden gebracht en blijven. "Gebiedontwikkeling 3.0" gaat precies hier over. En wij zijn een van de weinige partijen die dit in kunnen vullen."

Wat kunnen klanten verwachten?
"Een regie-organisatie die op integrale wijze onze klanten - gebiedsontwikkelaars, eigenaars en gebruikers van werklocaties - op strategisch, tatisch én operationeel niveau faciliteert en ontzorgt."

Wat levert dat op?
"Dat de gebruikers van de werklocaties zich thuis voelen, in een sfeervolle, prettige, leefbare werkomgeving. Met voorzieningen en gemaksdiensten waar je behoefte aan hebt. Er zijn mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te ontspannen en te sporten. Ook kan je allerlei praktische zaken regelen: tanken, boodschappen, kinderopvang. Park concepts® is hierbij de gastheer, servicegericht en ontzorgend. Zodat onze klanten zich kunnen richten op hun core-business. Alle overige aspecten worden door ons uit handen genomen."

Komt u bespreken of het gras inderdaad groener kan worden? Bel of mail voor een afspraak 010 269 60 69 / contact@parkconcepts.com.