Samenwerking met FM Portal een feit. En dat levert u wat op...!
Terug naar het overzicht

Samenwerking met FM Portal een feit. En dat levert u wat op...!

Park concepts® staat voor: full service ontzorgen, integrale dienstverlening, ook ten aanzien van facilitaire diensten! Fm Portal® versterkt per heden dit aanbod. Dankzij de samenwerking met Fm Portal® kunnen we de mogelijkheid bieden om met scherpe tarieven gebruik te maken van de inkoopfaciliteit van Park concepts. Wij kunnen volume creëren en dus forse kortingen. Hier willen wij onze klanten graag gebruik van laten maken.

Vanuit een uitgebreide menukaart kunt u gebruik maken van onze diensten en voorzieningen. Deze diensten worden door onszelf dan wel in combinatie met onze samenwerkende partners geleverd. Voordelen: u krijgt maatwerk, u heeft maar één aanspreekpunt en door grootschaliger inkoop heeft u bovendien een prijsvoordeel.

Gezamenlijke inkoop en raamcontracten met leveranciers leveren voor uw organisatie direct materiële winst op en daarnaast bespaart het u ook nog eens zeeën van tijd. Park concepts® en Fm Portal® kennen de markt en leveren maatwerk, toegesneden op uw organisatie. Dat scheelt u een hoop zoekwerk, ook als u interesse heeft in ‘groene’ bedrijven.

Nieuwsgierig naar ons aanbod van leveranciers? Mail ons via contact@parkconcepts.com.