Uniek serviceconcept voor de nieuwe bewoners van Wickevoort
Terug naar het overzicht

Uniek serviceconcept voor de nieuwe bewoners van Wickevoort

Op Landgoed Wickevoort worden de komende jaren 750 nieuwe woningen gerealiseerd. Vanuit het beheer dat Park concepts® uitvoert voor woon- en werklocaties ontwikkelt Park concepts® diensten en voorzieningen voor de bewoners van deze locaties. Park concepts® is door AM aangetrokken om een serviceconcept voor de toekomstige bewoners van Wickevoort te ontwikkelen en hiervoor de benodigde exploitatie te organiseren en het beheer van Wickevoort uit te voeren.

Voor de toekomstige bewoners van Wickevoort zijn inmiddels tal van diensten en voorzieningen ontwikkeld die het woongenot aanzienlijk zullen verhogen. Hierbij kan worden gedacht aan deelmobiliteit, waarbij gezamenlijk gebruik kan worden gemaakt van diverse vormen van mobiliteit, zoals elektrische auto's of e-bikes. Hiervoor is voor Wickevoort inmiddels een samenwerking aangegaan met Athlon. Maar ook voorzieningen als een "pickup point"om de bestelde pakjes af te laten leveren, horecavoorzieningen of zelfs je eigen groentetuintje maken deel uit van het woonconcept.

Op het landgoed zal tevens een stadsboer worden gesitueerd, waar je dagelijks verse producten kunt kopen. Ook zullen vanuit de beheervereniging spullen worden aangeschaft die je niet vaak nodig hebt, maar die gezamenlijk door de bewoners kunnen worden gebruikt.

Om al deze diensten te ontsluiten is voor Wickevoort een buurtapp van Area of People geintroduceerd. Met deze app kunnen de services worden afgenomen, maar zal ook de communicatie tussen de bewoners worden gefaciliteerd.