Vacature medewerk(st)er backoffice (16-20 uur per week)
Terug naar het overzicht

Vacature medewerk(st)er backoffice (16-20 uur per week)

Deze vacature is reeds vervuld.

Ben jij klantgericht, enthousiast, flexibel, een teamspeler, kan je nauwkeurig werken en beschik je over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden? Heb jij minimaal 1-2 jaar aan werkervaring in een administratieve functie voor de backoffice en affiniteit met vastgoed?

Kom jij dan ons team versterken?

Park concepts®

Park concepts® is een vooruitstrevende serviceorganisatie op het gebied van vastgoedbeheer, VvE-beheer en parkmanagement. Dat doen wij op een klantgerichte, betrokken en duurzame wijze. Dat verwachten wij ook van jou.

De functie

In deze functie ondersteun je de beheerders bij alle administratieve processen van het beheer van werklocaties, vastgoed(portefeuilles) en (VvE-)administraties in de meest brede zin.

Je verzorgt de administratieve werkzaamheden, neemt meldingen in ontvangst, onderhoudt contacten met de servicebedrijven en ondersteunt de beheerders met het voorbereiden van een breed werkpakket. Je draagt tevens zorg voor het beheer van de website en social media.

Dit neem jij mee

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de administratieve richting met HBO-werk- en denkniveau;
  • 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Je bent representatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, service- en klantgericht, betrokken, accuraat, flexibel, gemotiveerd en initiatiefrijk;
  • Je hebt ervaring in het werken met geautomatiseerde processen en met de standaard softwarepakketten;
  • Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Rotterdam.

Dit bieden wij

Een zeer gevarieerde en brede functie voor 16-20 uur per week (uren in overleg in te vullen) in een innovatieve en ondernemende werkomgeving met een prettige werksfeer. Het salaris wordt ingeschaald op basis van de kennis en ervaring.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie, vergezeld van je cv! Voor nadere informatie: neem contact op met Alex Limburg via 010-2696069 of alex.limburg@parkconcepts.com.

Park concepts B.V.
Jan Leentvaarlaan 30
3065 DC Rotterdam