Park concepts® ontzorgt met inkooptaken: u krijgt er voordeel voor terug

Wij staan voor full service ontzorgen en integrale dienstverlening, ook voor de inkoop van facilitaire diensten. Middels onze inkoopfaciliteit krijgt u de mogelijkheid om op basis van scherp voordeel in te kopen. Wij creëren volume waardoor u kunt meeprofiteren van forse kortingen. Dankzij een intensieve samenwerking met onze partner Facility Portal® beschikken wij over de benodigde aandacht en kennis voor de optimale afstemming van organisaties en zo’n 70 kwalitatief hoogwaardige leveranciers.

Onze inkoopfaciliteit biedt vele voordelen

U krijgt maatwerk, heeft maar één aanspreekpunt en door grootschaliger inkoop via ons inkoopplatform heeft u bovendien een aanzienlijk prijsvoordeel. Gezamenlijke inkoop en raamcontracten met leveranciers leveren voor uw organisatie direct materiële winst op en daarnaast bespaart het u ook nog eens een hoop tijd en zoekwerk, ook als u interesse heeft in ‘groene’ bedrijven. Voor het inkopen kunt u onder meer denken aan energie, verzekeringen, schoonmaak, telefonisch, reststoffenverwerking en kantoorartikelen.

Slim inkopen is voor iedereen mogelijk

Onze aanpak is rendabel voor organisaties van diverse omvang: van advocatenkantoor tot zorginstelling en van architectenbureau tot belegger. Voor grote en kleine organisaties bieden wij innovatieve oplossingen op maat. Dat varieert van inkoop tot maincontracting en alles wat daartussen zit.

Wilt u meer weten over ons inkoopplatform en de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat het ons weten: wij gaan graag met u in gesprek.