Integrale veiligheidsoplossingen

Veiligheid; hét belangrijkste aandachtspunt voor bedrijventerreinen en werklocaties. De veiligheid van een locatie wordt in de basis gewaarborgd door een juiste en vooral betrouwbare beveiliging. Voor de veiligheid van bedrijventerreinen en werklocaties biedt Park concepts® een integrale oplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van slimme technieken, processen en systemen. Wij zijn hierbij uw partner en denken met u mee over een slimme, passende invulling van de beveiliging van het bedrijventerrein of werklocatie. Hierbij wordt specifiek maatwerk gecreëerd, zodat uw locatie zo optimaal mogelijk wordt beveiligd, waardoor uiteindelijk de veiligheid binnen het gebied wordt vergroot.

Integrale beveiliging voor bedrijventerreinen en werklocaties

Voor de integrale beveiliging van locaties is het vanwege de technologische ontwikkelingen technisch gezien steeds eenvoudiger geworden om hoogwaardige camera’s met veel functionaliteiten toe te passen. Hierdoor is beheer en toezicht op afstand niet meer weg te denken. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van herkenningscamera’s en herkenningssoftware, waardoor verdachte personen en handelingen nóg sneller worden opgemerkt en direct melding wordt gemaakt. Met de inschakeling van Park concepts® kunt u rekenen op de juiste expertise en heeft u toegang tot de nieuwste en slimste technieken en systemen.

24/7 bereikbaar voor meldingen en calamiteiten

Park concepts® is aangesloten op een PAC-gecertificeerde meldkamer, zodat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor calamiteiten en meldingen. Meldingen worden opgevolgd volgens een vooraf opgesteld protocol, welke in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. De opdrachtgever wordt in de periodieke rapportages geïnformeerd over de gedane meldingen, klachten en eventuele calamiteiten.

Wilt u meer weten over onze integrale veiligheidsoplossing voor uw bedrijventerrein of werklocatie? Laat het ons weten: wij gaan graag met u in gesprek.